Nutriční hodnoty potravin
nemalo, pletes sa ... najviac z teplokrvnych zivocichov sa mi vidi, ze morka (prsia) ... ono tez ide o to, ze ktori kus masa ... svickova bude mat iny ako predne napr ... 32 inak je na hovadzie nejak vela ...
All of the technical perfection in the world means nothing if someone lacks the volition to break a maximal weight off the floor and force it to lockout.
http://www.e-kulturistika.cz/view.php?c ... 2006060002
Tady píšou o tom hovězím 32%ze 100g čili 32g...
Tady píšou o tom hovězím 32%ze 100g čili 32g...
century píše:Chápu... Ale mě šlo spíše o to jak může mít 100g syrového masa cca 20g bílkovin a po uvaření 32g bílkovin
voda odide z masa, takze ti ostane "koncentrovanejsie" maso
All of the technical perfection in the world means nothing if someone lacks the volition to break a maximal weight off the floor and force it to lockout.
century píše:Chápu... Ale mě šlo spíše o to jak může mít 100g syrového masa cca 20g bílkovin a po uvaření 32g bílkovin
to je 100g po uvareni, ne? Tudiz pred varenim to muselo mit vic. Nebo kdyz mas syrovy 100g, uvareny bude mit min, vsak to Stanley psal at si to prevazis a uvidis... To je jak ten jeden typek, myslim z posilovani.sk, co chtel zrat nevarenou ryzi, protoze mela vic sacharidu nez varena

Fuckings cool, but Jim is a romantic type
Jimi boi píše:century píše:Chápu... Ale mě šlo spíše o to jak může mít 100g syrového masa cca 20g bílkovin a po uvaření 32g bílkovin
to je 100g po uvareni, ne? Tudiz pred varenim to muselo mit vic. Nebo kdyz mas syrovy 100g, uvareny bude mit min, vsak to Stanley psal at si to prevazis a uvidis... To je jak ten jeden typek, myslim z posilovani.sk, co chtel zrat nevarenou ryzi, protoze mela vic sacharidu nez varena
Zrovna dnes řešili na osvalechfóru "únik sacharidů vařením rýže"
benhard píše:Jimi boi píše:century píše:Chápu... Ale mě šlo spíše o to jak může mít 100g syrového masa cca 20g bílkovin a po uvaření 32g bílkovin
to je 100g po uvareni, ne? Tudiz pred varenim to muselo mit vic. Nebo kdyz mas syrovy 100g, uvareny bude mit min, vsak to Stanley psal at si to prevazis a uvidis... To je jak ten jeden typek, myslim z posilovani.sk, co chtel zrat nevarenou ryzi, protoze mela vic sacharidu nez varena
Zrovna dnes řešili na osvalechfóru "únik sacharidů vařením rýže"
to je sice mozny, ale to nebude tento pripad. To o cem psal:
Borec nedovedl pochopit, ze kdyz sni 100g nevarene ryze, tak prijme stejny (kdyz teda pominu nejakej ten unik sachridu varenim ryze) mnozstvi sacharidu, jako kdyz tech 100g ryze uvari. Proste nedovedl pochopit, proc ma nevarena ryze sacharidu cca 70g/100g a varena cca 25g/100g. Lidi mu vysvetlovali, ze to je voda, kterou do sebe ryze vtahne a stejne to skoncilo tim, ze se rozhodl kroupat ji syrovou. Mam pocit, ze odkaz na to byl nekde tu na foru v sekci LoL, nebo nekde...
Fuckings cool, but Jim is a romantic type
ASi nějaký brácha:
Cituji:
"Zdravím,
dočetl jsem se, že syrové těstoviny obsahují 70g sacharidů a vařené 30g sacharidů.
Také že syrová rýže obsahuje 80g sacharidů a vařená zase jen 30g sacharidů.
Jelikož jsou obě suroviny mým základním zdrojem energie, docela mě to nepříjemně překvapilo.
Existuje způsob jak předejít tomu úniku vařením? Pochybuji, že se tyto potraviny dají požívat v syrovém stavu.
Máte o tomto "problému" nějaké info?
Diky."
Cituji:
"Zdravím,
dočetl jsem se, že syrové těstoviny obsahují 70g sacharidů a vařené 30g sacharidů.
Také že syrová rýže obsahuje 80g sacharidů a vařená zase jen 30g sacharidů.
Jelikož jsou obě suroviny mým základním zdrojem energie, docela mě to nepříjemně překvapilo.
Existuje způsob jak předejít tomu úniku vařením? Pochybuji, že se tyto potraviny dají požívat v syrovém stavu.
Máte o tomto "problému" nějaké info?
Diky."
Zdravim, ve škole jsem od učitelky na biologii dostal 13 stránek s nutričníma hodnotama některejch jídel tak tady to máte:
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahni/17136/nutricni_hodnoty.rar_8.95MB.html
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host